zaterdag 4 december 2021

Quarantaine dagboek: dag 6, testen

Vandaag zijn we met puber naar de teststraat gereden. Want gevaccineerden mogen op dag 5 testen of ze immuun zijn. En ja, we zijn alledrie negatief getest!
Ondanks uitgebreid knuffelen met dochter, heeft ze ons niet besmet. Ik denk dat onze vaccinaties werken. 
Dochter snift nog en hoest, maar het gaat al beter. Woensdag was ze ook echt kortademig en vandaag kon ze weer blokfluiten. 
Op een zelftest was dochter nog positief vandaag, dus ze draagt nog steeds voldoende virus bij zich om besmettelijk te zijn, ook voor ons. We hebben besloten om daarom nog even voorzichtig te zijn met naar buiten gaan.

Nu nog afwachten of tweede zoon en kleuter corona krijgen. Kleuter was wel wat huilerig vandaag. Dat kan ook komen van zijn beroerde nacht. Drie keer in bed plassen, dat was niet helemaal het plan. Vanavond was zijn bed wéér nat, dus ik heb hem daarna gewoon een pamper aangedaan. Als er betere tijden komen, heb ik hopelijk meer energie om door te zetten.

Van Sint kregen we Wingspan. Het lijkt een enorm gecompliceerd bordspel, maar door de duidelijke handleiding was het vanavond gelijk leuk. Echt iets voor ons: over vogels, met verschillende strategieën en zonder dat je elkaar echt pest. (Bij Risk eindigden de dobbelstenen de laatste keer achter de piano.) Bij Wingspan draait het minder om geluk en kies je vooral je eigen koers. 

Zo'n dagje zonder verplichtingen is eigenlijk ook best relax!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten