vrijdag 3 december 2021

Quarantaine dagboek: dag 5, de grote zak

Het schoolwerk voor deze week is af. Iedereen heeft vandaag een keer gehuild. We hebben gelezen uit 'Pluk redt de dieren' en een film gekeken. Er is een hoop lekkers gegeten. En er is weer een dag quarantaine voorbij.

Vandaag vierden we alvast pakjesavond. Dan kunnen ze weer met iets nieuws spelen morgen. Bovendien is de stress er dan gelijk af. Kleuter begon steeds meer te kijken of het al donker werd buiten. En na het Sinterklaasjournaal kreeg ik een appje dat de zak op zolder stond. Hoera!!!

Het meeste plezier beleef ik altijd aan het schrijven van de gedichten. Beetje kritisch, beetje plagen en een hint naar het kado. Verder krijgen ze altijd iets lekkers, iets wat ze nodig hebben en iets om mee te spelen. 

Kleuter werd tamelijk zenuwachtig van zijn gedicht. Want hij moet van Sint leren om zijn korstjes op te eten, avondeten proeven én 's nachts zonder pamper leren slapen. Gelukkig kreeg hij ook een auto van de Paw Patrol en nieuwe laarsjes. En hij kreeg nieuwe onderbroeken van Sint.

Vanavond is Kleuter zonder pamper naar bed gegaan. Met een nieuwe onderbroek van Sint. Daar gaat hij dus echt niet in plassen, heeft hij zich heilig voorgenomen. Als dat lukt, heb ik het beste sinterklaaskado in jaren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten