woensdag 1 januari 2020

Nieuwe start

Ooit had ik een blog. Ik vertelde verhalen over mijn gezin. Dingen die we meemaakten, dingen die mij bezig hielden. Totdat er mensen gingen meelezen die mij kenden en mijn blognaam doorgaven aan anderen. Mijn persoonlijke ruimte werd ingeperkt en dat voelde niet goed. Ik heb uiteindelijk vijf jaar niet geblogd.

Mijn nieuwe blog is anoniem. Inmiddels zijn mijn kinderen groter en is hun privacy belangrijker geworden. Ik hoop hiermee vrijer te kunnen schrijven. Want dat schrijven, dat mis ik steeds meer. Gewoon, voor de gezelligheid, om mijn hart te luchten of om te delen wat mij bezig houdt.

Waarover ik wil schrijven? Eigenlijk over hetzelfde als eerst, maar dan nog een beetje meer. Ik lees graag en wil op dit blog bijhouden welke boeken ik dit jaar lees. Natuurlijk met beknopt mijn mening, want die heb ik meestal wel. Als we dingen knutselen of iets creatiefs doen, hoop ik dat eveneens te delen.

Voor 2020 heb ik uiteraard goede voornemens. Zoals grotendeels vegetarisch eten met mijn gezin. Voordat iemand valt over dat 'grotendeels': kleine stapjes werken beter dan een grote stap proberen, mislukken en opgeven. De oudste mannen hier in huis vinden 'grotendeels' al een grote stap trouwens. Maar wat eten we dan, als gewoon gezin van zes met kritische kinderen? Het lijkt me leuk om dit bij te houden op dit blog, in de vorm van een weekmenu. Wie weet inspireert het anderen of krijg ik leuke tips.

In ieder geval hoop ik op enthousiaste lezers, die omgekeerd mij weer inspireren.
Veel geluk in het nieuwe jaar!

1 opmerking:

  1. Hoi, ik zie geen mailadres of contactformulier, vandaar eventjes zo: begrijp ik goed dat je fulltime thuis bent bij je kinderen? Zou je in dat geval misschien tijd en zin hebben om mee te doen aan de rubriek Thuisblijfmoeders op www.hetmoederfront.com? Dat kan anoniem, of onder een pseudoniem.

    Als je wilt meedoen mail ik je graag de vragen.

    hartelijke groet,
    Nicole Orriëns

    BeantwoordenVerwijderen