donderdag 9 december 2021

Quarantaine dagboek: dag 10 en klaar

Gisteren was onze laatste dag met z'n allen thuis. We hebben schoolwerk gedaan, geknutseld en de kinderen hebben zich grondig verveeld.

Vandaag mocht iedereen weer naar school. Kleuter danste door de klas als een kalfje in de wei. Hij was zo ontzettend gelukkig. Er lagen nog kruidnootjes en een kadootje van Sint. Al zijn vriendjes waren er en hij heeft heerlijk gespeeld.

Dochter had totaal geen zin. De donderdagjuf is niet zo aardig. Bovendien wist die niks van  de uitrust afspraken. Maar ze kwam redelijk ontspannen uit school.

Twee zoon was bijna net zo blij als kleuter. Hij gaat alleen voor de gezelligheid naar school. Qua niveau kan hij allang naar de brugklas. Ondanks het mondkapje had hij een fijne dag.

Puber was moe. Hij is al die prikkels van school een beetje ontwend. Dat maakt het extra zwaar als hij weer in de klas zit. Bovendien moet er nog heel hard gewerkt worden.

Ik genoot van een dagje rust. Ik heb het beddengoed van puber gewassen, nu hij eindelijk uit zijn bed was. Het allerfijnste was om in mijn eentje door de boekwinkel te wandelen. Morgen nog een ochtendje stilte en dan weer weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten